Izvor: tanjug
27.09.2021 u 16:46
0

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MUŠKARCA U ZRENJANINU: Oštetio budžet Srbije za veliku sumu novca!

 Policija u Zrenjaninu uhapsila je P.B. (41) iz okoline Sečnja zbog sumnje da je zbog poreske utaje oštetio budžet Srbije za oko 10,5 miliona dinara, saopštio je danas MUP.

PROČITAJTE JOŠPRIJAVA ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Pijan vozio pa izazvao saobraćajnu nezgodu!

On se sumnjiči da je krajem prošle godine, kao odgovorno lice jednog privrednog društva koje se bavi uzgojem i otkupom žitarica na području Sečnja, prodao nekretninu tog preduzeća, što nije prikazao u poreskoj prijavi.

Sumnja se i da nije knjižio fakture za prodato veštačko đubrivo, čime se sumnjiči da je na taj način oštetio budžet Srbije za oko 10,5 miliona dinara.

PROČITAJTE JOŠLESKOVAC: Uhapšen zbog pokušaja teškog ubistva

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter