Izvor:
18.08.2018 u 07:14
0

PORODIČNA NESREĆA KOD ŽITORAĐA: Otac i ćerka stradali u sudaru šlepera i automobila!

Dragan (39) i Nikolina (11) Mitrović iz sela Glašinac izgubili živote vraćajući se iz Niša, gde su bili da kupe garderobu za svadbu na koju je uskoro trebalo da idu

Dragan Mitrović (39) iz sela Glašinac kod Žitorađe i njegova ćerka Nikolija (11) poginuli su u direktnom sudaru "pasata" i šlepera na putu Žitorađa-Jasenica, dok je Svetlana Mitrović (38), devojčicina majka, teško povređena.

Kako saznajemo, otac i ćerka stradali su kada su se prekjuče oko 15 sati vraćali iz Niša.

Ovo je košmar

– Svetlana, Draganova supruga i Nikolijina majka, radi kao medicinska sestra u KC Niš. Dragan je sa ćerkom kobnog dana otišao u Niš da pokupe Svetlanu s posla, a posle toga su išli da Nikoliji kupe haljinu za svadbu na koju je trebalo uskoro da idu – kaže za Kurir Milan Krastić, Draganov brat od tetke.

Milan, koji je prvi otišao na mesto nesreće, ističe da je tamo zatekao potresan prizor, koji nikada neće moći da zaboravi.

– Strašna tragedija se desila. Čim sam čuo šta se desilo, pojurio sam tamo. Stigao sam u isto vreme kad i vatrogasci. Automobil je bio potpuno smrskan i morali su da ga iseku kako bi izvukli Dragana. Hitna pomoć je već bila odvezla Svetlanu i Nikoliju – priča Krastić i dodaje da je Draganov otac takođe došao na mesto strave.

– Video je sina i odmah pitao za snaju i unuku. Nismo imali srca da mu odmah kažemo da je i Nikolija preminula, kasnije je saznao u policiji. Ne znam šta da kažem, ovo je velika tragedija. Sve mi se čini kao da sanjam i najradije bih da se probudim iz ovog košmara – očajan je Draganov brat.

Vozila završila u jarku

Prema rečima našeg izvora utvrđeno je da je do udesa došlo kada je Dragan Mitrović prešao u suprotnu kolovoznu traku i zakucao se u šleper, koji je dolazio iz suprotnog smera.

Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter