Izvor: bsc happy portal
05.05.2023 u 07:32
1

POTRAGA ZA PUCAČEM IZ MLADENOVCA I DALJE TRAJE: Ministarka Grujičić će se obratiti javnosti u 7.30h!

U masovnoj pucnjavi u Mladenovcu u noći između četvrtka i petka ubijeno je čak osam ljudi, a trinaestoro je ranjeno dok je sedmoro je u kritičnom stanju.

Policijska potera za pucačem U.B. koji je iz kalašnjikova pucao nasumično u ljude, još uvek traje.

BSC HAPPY EKSKLUZIVNO SA PORODICAMA RANJENIH U MLADENOVCU: „Sestra mi je pogođena u oko“

Policija i dalje pretražuje sela Dubono i Varovnice. Ubica još uvek nije uhapšen, a autobuski saobraćaj iz Mladenovca ka Beogradu je zaustavljen.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić zakazala je za 7.30 sati časova vanrednu konferenciju za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POTRAGA ZA PUCAČEM IZ MLADENOVCA I DALJE TRAJE: Ministarka Grujičić će se obratiti javnosti u 7.30h!”

  1. Prijavite ministarko sve manijake i psihicke bolesnike policiji da ih imaju u evidenciji a gradjani koji prijave sve dogadjaje i sve ono sto im se desava da se ispita stanje onog koji im prave uzas od zivota da se psihicki preispitaju bez bilo kakve intervencije sa strane i to ispitivanje da bude od strane policijskih psihologa i psihijatara mada i tu ima veza i vezica gde bi se mogli lazirati rezultati a o obicnom zdravstvu da ne pricam, pa ljudi navodno gube svoje kartone da se ne bi znalo da su psihicki bolesni , zato pustite gradjane da policiji prijavljuju sve sta im se desava sa naglaskom da se od strane onih od kojih se desavaju svakojake stvari ti isti ispitaju , njihovo mentalno stanje . Molim vas imam zenu koja me proganja 23 godine . Prijavljenu policiji . Kakvo je njeno mentalno stanje ako neko nekog proganja 23 godine .Kakvo je mentalno stanje osobe koja mi zakopava u grobno mesto vlaske, vudu ili vec kakve magije sa svakojakim ljigavim stvarima i kostima , kakvo je mentalno stanje osobe koja me prati preko komsiluka, kakvo je stanje osobe koja me je otrovala i koja me kasnije pozvala i smejala se preko telefona , kakvo je stanje osobe koja nadje tamo neku budalu istu kao sto je i ona i zove po celi dan sa svojim prijateljima , makar je to policija pohvatala , ili nadje iz komslika osobu te ta joj otkucava kada izdjem kada udjem ko dodje, sa kim se druzim , kada upalim auto, kakvo ej stanje osobe koja mi na magnetnoj rezonanci pokupi podatke iz mog mobilnog telefona i kasnije se javlja pod tim imenima na komentarima iako sam posumnjala da se moze tako nesto desiti rekla sam da ne otvaraju, zakljucaju , tu sobicu dok sam na magnetnoj , nasla sma je otvorenu , sta da pomislim da li sam primila ko zna sta kao kontrast sta da pomilsim ako je napisala u jednom komnetaru da mi nece pomoci ni kozne gace u vezi radioaktivnosti , pozovem ove iz Vince da vide da li je tako nesto moguce , nece da dodju , preporuceno pismo sam poslala da dodju , nece ,sta reci ako vam ta ososba hakuje laptop i jos vam istavlja komnetare na licnom laptopu , molim vas ima tolko ludaka u ovoj drzavi koji nisu registrovani ili su registoravni ali policija nema podatke a pri tome evo iz mog primera zaista su svasta u stanju da urade . Pa to normalan covek ne moze ni da zamisli sta je sve takva osoba u stanju da radi uradi . Baviti se nekim 23 godine pa to moze samo kompletan manijak, povezana je sa zdravstvom preko cerke koja joj radi i to kao doktor nauka na Farmacutskom fakultetu , zaista se toga i najvise bojim sta tu na tom polju, preko zdravstva , tek mogu da urade, zar mislite da nema manijaka slicnih i u zdravstvu , ovaj ucini ovom onaj onom . Ovo je propalo drustvo , zapusteno skroz na skroz . Zaista mislim da je resenje samo i iskljucivo u policiji i sudstvu ali i zdravstvu , da svako svoje manijake prijavljuje , ama do najmanje sitnice jer se od sitnice javlajju krupnice a onda je kasno zato smo dovde i dosli .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter