Izvor: Kurir
27.10.2023 u 20:29
0

POZNATO STANJE DEVOJČICE KOJA JE ISPALA IZ KOMBIJA: Udarila glavom o asfalt, krivična prijava protiv vozača

Devojčica Ž. A. (11) iz Kaone, kod Vladimiraca nedaleko od Šapca, koja je juče teško povređena kada je ispala iz kombija kojim je putovala u školu hospitalizovna je u intenzivnoj nezi na odeljenju hirurgije u šabačkoj bolnici i nije životno ugrožena.

– Ima potres mozga, nema preloma, još je malo pospana, ali je u stabilnom stanju. Lekari prate njeno zdravstveno stanje. Dete je bilo na skeneru i nisu uočene nikakve promene, a pod nadzorom je i specijaliste neurologa – rekli su u bolnici.

Devojčica je ispala iz kombija na kojem su ostala otvorena vrata i glavom udarila o asfalt zbog čega je izgubila svest. Prva pomoć joj je ukazana u Domu zdravlja u Vladimircima, odakle je prebačena u šabačku bolnicu.

Protiv D.M., vozača preduzeća, policija će podneti krivično prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter