Izvor: TELEGRAF
16.11.2023 u 08:18
0

PREDAO SE ČOVEK KOJI JE IZAZAVAO NESREĆU U BARAJEVU: Udario čoveka, dao gas i pobegao

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

Vozač „mercedesa“  Ž.V. (39) koji je sinoć svojim kolima usmrtio pešaka D.J. (47) u Meljaku kod Barajeva, predao se noćas policiji u Beogradu, saznaje „Telegraf.rs“.Njemu je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

U ŠKOLU PONEO 92 METKA: Šta je sve prethodilo maskaru u Ribnikaru, OVO SU GLAVNI PROPUSTI roditelja

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Meljaku kod Barajeva kada je Ž.V. automobilom udario u pešaka koji je išao pored kolovoza. Nesrećni čovek je ostao da leži na putu, a vozač je dao gas i pobegao.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Nezvanično, nekoliko sati kasnije u policiju je došao Ž.V. i priznao da je učestvovao u nesreći. Automobil je bio ulubljen od siline udarca.

Ž.V. se na teret stavljaju dva krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i ne pružanje pomoći povređenom licu u saobraćjnoj nesreć

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter