Izvor: Alo.rs
29.09.2023 u 19:16
0

PREDAO SE UČESNIK TUČE U NOVOM SADU: Devojka pokušala da ih razdvoji, pa izvukla najdeblji kraj

U Ulici Filipa Višnjića u novosadskom naselju Podbara došlo je do tuče između dva muškarca a najdeblji kraj izvukla je jedna devojka koja je pokušala da razdvoji zavađene muškarce.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ovog incidenta na kome se vidi kako jedan od zavađenih muškaraca bukvalno pesnicom nokautira devojku koja je sa još jednim momkom prišla u nameri da zaustavi tuču.

Novosadskoj policiji danas se predao N. D. i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

ŽENA UMRLA NAKON KORIŠĆENJA METADONA? Tragedija u Negotinu, muškarac uhapšen

On je osumnjičen da je u Ulici Filipa Višnjića u naselju Podbara u Novom Sadu učestvovao u tuči sa još jednim muškarcem, a u kojoj je najdeblji kraj izvukla devojka koja je pokušala da ih razdvoji.

 N.D. je došao je u pratnji advokata, prenosi Kurir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter