Izvor: Telegraf.rs
29.09.2023 u 19:51
0

OVAKO SU OPTUŽENE ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA PRALE „KRVAVE PARE“: Uzimale stanove, kola, gradili malu Šilerovu

Belivuk i Miljković su u Učiteljskom naselju izgradili vile po ugledu na Šilerovu, kuće su tik jedna do druge, a bilo je navoda i da je plan da budu povezane podzemnim tunelom.

Optužnicu protiv Veljka i Bojane Belivuk, njegove tašte Snežane Đorđević, potom Marka i Tanje Miljković, Filipa Ivanovskog i njegove supruge Marije Milutinov podiglo je Javno Tužilaštvo za organizovani kriminal zbog više krivičnih dela pranja novca u periodu od 2015. do 2020. godine, a „žene klana“ se terete da su novcem, za koji se sumnja da je stečen kriminalom, kupovale nekretnine, automobile, satove.

POČELO SUĐENJE BELIVUKU I ČLANOVIMA OZLOGLAŠENOG KLANA: Veljko stao pred govornicu, prvi put javno iznosi odbranu!

Na spisku navodne imovine za koju je TOK predložio trajno oduzimanje su:

Veljko Belivuk

Stan 80 kvadrata Ulica Živka Davidovića

Stan 70 kvadrata Ulica Kozarčeva

Jedan hektar placa u Vrčinu

„Rolex“ vredan 2 miliona dinara

Automobil „škoda superb“

Automobil VW tiguan

Marko Miljković

Stan 62 metra kvadratna Palilula

Karaburma stan 137 kvadrata

Ulica Čačanska stan 54 kvadrata

Ulica Živka Davidovića, 79 kvadrata

Rolex vredan 1,9 miliona dinara

Rolex vredan 400.000 dinara

Sat „brajtling“ 260.000 dinara

Filip Ivanović

Pančevo, stan od 79 kvadrata.

Inače, Belivuk i Miljković su u Učiteljskom naselju izgradili vile po ugledu na Šilerovu. Kuće su tik jedna do druge, a bilo je navoda i da je plan da budu povezane podzemnim tunelom.

Kod žena je nađen i novac u iznosu od više od milion i po dinara.

One su uhapšene u decembru 2021. godine i puštene da se brane sa slobode. Maksimalna kazna zatvora koja im preti za navedena dela je 10 godina, a minimalna godinu dana.

Takođe, u optužnici je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo produženje mere zabrane napuštanja boravišta za okrivljene Bojanu Belivuk, Tanju Miljković, Mariju Milutinov i Snežanu Đorđević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter