Izvor: Happy BSC
04.02.2021 u 12:54
0

PRETRES STANA: 60.000 EURA pronađeno u stanu VELJE NEVOLJE!

Policija  pretresa stan.

U njegovom stanu pronađeno je i 60.000 evra u kešu.

– Pronađene su i tri štek vikendice, koje se tretiraju kao mesta zločina. One se nalaze između Loznice i Gornjeg Milanovca, a u njima je pronađeno mnogo dokaznog materijala – rekao je dobro obavešteni izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

ČANAK JE PAO S MOTORA JER JE BIO DROGIRAN: Šešelj o NOVIM DOKAZIMA u „Dobro jutro Srbijo“

ĐERLEK NAJAVIO: Stižu nove doze vakcina, još je rano za popuštanje mera

NAPOKON IH KRENULO: Košarkaši Dalasa POBEDILI i prekinuli niz od ŠEST PORAZA

Podsetimo, Velja Nevolja, uhapšen je rano jutros na Rudniku, u isto vreme uhapšeno je još 16 pripadnika njegove kriminalne grupe. Svi su „pali“ dok su išli da spale automobile koje su koristili za kriminalne obračune. Oni se terete za najteža krivična dela – ubistva i otmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter