Izvor: Alo
15.07.2021 u 10:27
0

PREVARA! Oštetio banku „Poštanska štedionica“ za više od 15 miliona dinara, pa uhapšen!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su S. D. (1961), bivše odgovorno lice ekspoziture banke „Poštanska štedionica“ u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti i na taj način oštetio tu banku za 15.500.000 dinara.

VAŽNO:

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Zdravstvene stanice u Borči!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

On se tereti da je, od novembra 2012. do maja 2021. godine, doveo u zabludu šest klijenata „Poštanske štedionice“ da je njihov novac koji su imali na deviznim računima oročio na period od šest meseci, godinu dana, odnosno dve godine, tako što je sačinio i dao klijentima da potpišu fiktivne ugovore o oročenju devizne štednje koji ne postoje u sistemu računa te banke.

PROČITAJTE JOŠ:

Selaković u poseti Austriji od danas do 17. jula

NOVO USLOVLJAVANJE SRBIJE ZA ČLANSTVO U EU: Traži se priznavanje navodnog genocida u Srebrenici

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.JUL: Jarčevi, prijaće vam relaksacija, opustite se!

Potom su, kako se sumnja, oštećeni klijenti potpisali blanko naloge za isplatu sa računa, na osnovu kojih je osumnjičeni podigao i prisvojio novac koji mu je poveren u radu, ukupno 124.000 evra i 10.200 švajcarskih franaka i na taj način za isti iznos oštetio klijente i „Poštansku štedionicu“.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter