Izvor:
11.09.2017 u 12:59
0

PRONAĐEN TELEFON JELENINOG UBICE NA NASIPU?! Forenzičari o njenim krvavim majicama: Pevačica ubijena, posle 10 minuta bačena u kanal!

Na nasipu u Borči, na mestu gde je prošle godine ubijena pevačica Jelena Marjanović, krajem prošlog vikenda pronađen je mobilni telefon za koji se sumnja da je pripadao ubici, piše Srpski telegraf.

Telefon je navodno pronašao meštanin Borče.

– Meštanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo. Približio se i video neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vreme stoji tu. Prvo što mu je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze sa ubistvom Jelena Marjanović, pogotovo zato što je pronađen blizu mesta na kojem je ona ubijena – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Meštanin je odmah telefon odneo u policiju.

– Inspektori su odmah telefon poslali na superveštačenje da bi se utvrdilo kome je pripadao i da bi se istražili svi mogući tragovi koji bi napokon mogli da rasvetle ovo ubistvo – navodi sagovornik ovog lista.

Ukoliko je pripadao ubici, listing poziva bi mogao da bude krunski dokaz u hapšenju ubice i njegovih pomagača.

Inspektori sumnjaju da telefon pripada ubici, i da mu je ispao u kanal tokom borbe sa Jelenom, a da je sada, kada su se mulj i blato povukli, isplivao na površinu.

Sa druge strane, list Alo, pozivajući se na navode forenzičara Nenada Šipke iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu, piše da je Jelena prilikom transporta od nasipa u Borči do Instituta za sudsku medicinu toliko iskrvarila da su njene dve džoging majice bile natopljene krvlju.

– Rane na Jeleninoj glavi nanete su tupim i čvrtim predmetom, i bile su monstruozne. Udarci su joj naneti sa leve i desne strane glave dok je ležala na leđima. Krv se sa glave slivala na podlogu, najverovatnije tepih ili neku tkaninu, koja dobro upija krv. Telo je posle udarca umotano u tkaninu na kojoj je ležala dok je lice ostalo u lokvi krvi sve do transporta na nasip u Borči. Od zadavanja udaraca do bacanja tela prošlo je oko 10 minuta – kaže Šiška i navodi da je to moguća varijanta događaja.

On kaže da ovu verziju zasnivaju na činjenici da Jelena na okovratniku majice nije imala krvi.

– Tkanina ili podloga je u dovoljnoj meri upijala krv da spreči širenje na majicu. Kada je telo bačeno u kanal na nasipu, krv na Jeleninom licu se skorila. Ta krv nije mogla da se spere samim stajanjem u vodi. Nju je moguće ukloniti smao jakim trljanjem. Prilikom transporta od nasipa do Instituta, toliko je iskrvarila da su i prednja i zadnja strana njene atletske majice, kao i majice kratkih rukava koju je tog dana obukla bile natopljenje krvlju. Vreća za transport leševa ne upija krv – kaće Šipka za Alo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter