Izvor:
17.12.2016 u 18:23
0

Pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane: Zaplenjena droga, policija uhapsila dve osobe!

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, pronašla je laboratoriju za uzgajanje marihuane i više od sedam kilograma te opojne droge, 40 grama heroina i uhapsila dve osobe, saopšteno je danas iz MUP-a.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog B.A. (29) u naselju Karaburma, policijski službenici otkrili su laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, 107 stabljika marihuane ukupne težine 7.760 grama kao i aparaturu za proizvodnju i uzgajanje, razmeravanje i pakovanje opojne droge radi prodaje.

U drugoj akciji, prilikom pretresa kuće na Zvezdari, policija je pronašla devetnaest paketa sa oko 40 grama heroina i novac u domaćoj i stranoj valuti i tom prilikom uhapšen je B.M. (24).

Osumnjičenima B.A. i B.M. određeno je zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter