Izvor: Tanjug
25.06.2022 u 22:34
0

PUCAO U VIS I PRETIO SAMOUBISTVOM Policijski službenici su bezbedno savladali, a potom i uhapsili V. M. (1980) u Beogradu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

On se tereti da je u subotu oko 16 časova, u dvorištu svoje bivše supruge u Grockoj, ispalio projektil iz pištolja u vis, a potom pretio da će izvršiti samoubistvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policijski službenici su bezbedno savladali V. M., a povređenih osoba nije bilo.

PRITVOR KAKO NE BI UTICAO NA SVEDOKE Evo kako se M. J. uhapšen zbog pretnji socijalnim radnicima, pravdao pred sudijom!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivične prijave, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter