Izvor: Kosovo online
15.09.2023 u 09:21
0

„NAROD JE UZNEMIREN, UPOTREBLJENA JE PREKOMERNA SILA“: Reakcije na napad na srpske mladiće u Gračanici!

Narod u Gračanici je vidno uznemiren posle incidenta u kom su pripadnici tzv. kosovske policije primenili silu prilikom privođenja srpskih mladića, rekla je gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić i dodala da se jedan od mladića nalazi u bolnici.

NAPAD NA SRBE U GRAČANICI: Tzv. kosovska policija pretukla dvojicu srpskih mladića (VIDEO)

„On je i dalje na posmatranju i dok ne dobijemo izjavu lekara ne možemo da pričamo o tome kakvo je njegovo zdravstveno stanje. Od policije nismo dobili nikakav izveštaj, čeka se odgovor Regionalne istražne komisije. Narod je vidno uznemiren. Ostaćemo ovde dok ne vidimo konačan ishod i dok mladići ne budu na slobodi“, rekla je Ljiljana Šubarić.

Policajci su pretukli srpske mladiće jer je jedan od njih zatražio da se kazna za saobraćajni prekršaj, u ovom slučaju nevezivanja pojasa, napiše na srpskom jeziku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter