Izvor: Sandžak Danas
15.09.2023 u 09:37
0

PUCAO MU U GLAVU ZBOG BAKŠIŠA? Teško ranjeni mladić u Novom Pazaru radio sa napadačem u hotelu

Dvadesetjedgnogodišnji mladić upucan je u glavu, po svemu sudeći zbog banalnog razloga.

UDARNO! MUŠKARAC UPUCAN u GLAVU u NOVOM PAZARU!

Tarik H. (21) iz Novog Pazara, koji je večeras upucan metkom u glavu u Novopazarskoj banji, hitno je prebačen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Kragujevcu. Povrede koje je zadobio klasifikovane su kao kritične, a sada je otkriveno šta bi mogao biti uzrok krvavog obračuna

Lekari sumnjaju da mu je metak, koji je dobio u pucnjavi, ostao unutar lobanje, što komplikuje medicinsku intervenciju.

Prema informacijama od izvora upoznatog sa istragom, na Tarika H. pucao je Veljko M., takođe iz Novog Pazara. Tarik i Veljko su radili zajedno u restoranu lokalnog hotela. Spekuliše se da je motiv za ovaj tragičan incident svađa oko deljenja bakšiša.

Nakon pucnjave, Veljko M. je brzo uhapšen i trenutno mu je određen pritvor u trajanju od 48 sati dok se istraga ne završi. Lokalna zajednica je šokirana ovim nasilnim činom i mnogi očekuju brzu pravdu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter