Izvor:
21.05.2019 u 09:06
0

SALVINI: Uhapšen migrant zbog podmetanja požara u policijskoj stanici! Poginule dve, povređeno više od deset osoba!

Jedan imigrant iz severne Afrike uhapšen je zbog podmetanja požara u policijskoj stanici na severu Italije kada su poginule dve, a povređeno više od deset osoba, rekao je ministar unutrašnjih poslova Italija Mateo Salvini.

Salvini je vest o hapšenju objavio na Tviteru navodeći da je "elimisanje ilegalne imigracije u Italiji i Evropi moralna dužnost. Svi kući!"

Novinska agencija ANSA objavila je da je osumnjičeni za požar upao u policijsku stanicu i podmetnuo vatru. Motiv nije poznat.

U eksploziji usled požara su poginule 74-godišnja žena i njena negovateljica u stanu iznad policijske stanice u Mirandoli, severno od Bolonje.

Povređeno je više od deset ljudi od kojih dvoje teže.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter