Izvor:
06.09.2018 u 07:02
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU: Trojica mladića povređena su noćas kada su automobilom sleteli sa Medoševačkog mosta!

U saobraćajnoj nesreći u Nišu trojica mladića povređena su noćas kada su automobilom sleteli sa Medoševačkog mosta u Nišavu, rekli su u niškoj Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila sat posle ponoći.

"Mladić od 20 godina zadobio je povrede grudnog koša i potkolenice, a mladići od 17 i 18 godina imaju povrede glave i grudnog koša", izjavio je načelnik Hitne pomoći Saša Milutinović.

Prema njegovim rečima, mladići su nakon ukazane prve pomoći prebačeni u Klinički centar na dalju dijagnostiku i lečenje. U izvlačenju mladića iz automobila koji je upao u Nišavu učestvovali su vatrogasci i pripadnici niškog Odreda žandarmerije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter