Izvor: Alo.rs
04.04.2023 u 10:14
0

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRAGUJEVCA: Autobus pun putnika sleteo u kanal pored puta

Oko 5 sati i 30 minuta autobus koji je iz Kragujevca prevozio radnike u Raču sleteo je sa puta. Prema prvim informacijama lakše je povređeno petnaestak putnika.

Nezgoda se dogodila u mestu Sobovica u blizini „Simensa”. Prema izjavama očevidaca, vozač je izgleda izgubio kontrolu i vozilo je skliznulo u kanal pored puta.

Intervenisale su tri ekipe kragujevačke Hitne pomoći a prema prvim informacijama povređeno je 18 putnka. Kako u Hitnoj pomoći kažu oni su mahom zadobili lakše povrede i nagnječenja ekstremiteta, ruku i ramena.

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Umro čovek u tramvaju na Zvezdari!

Iz kragujevačke Policijske uprave potvrdili su  da je oko pola šest jutros autobus sleteo sa kolovoza u mestu Sobovica na regionolanom putnom pravcu Cerovac – Rača.

Istraga je u toku.

Od sinoć je u Šumadiji napadao veliki sneg pa je i to moguć razlog proklizavanja autobusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter