Izvor: Novosti.rs
06.10.2023 u 13:28
0

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U KRUŠEVCU: Sa krvavim nožem seo u kafanu, evo kako se branio

Prema saznanjima iz više izvora, na saslušanju je osumnjičeni za zločin, od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, angažovao advokata.

OVAKO SE SIN NARODNOG POSLANIKA PRAVDAO ZA UBISTVO INSPEKTORA: Marković hteo da popije piće na kraju smene, a usmrćen sa 2 hica

Bojan Misaković (34), osumnjičen da je u sredu uveče ubio Kruševljanina Ivana Krtolicu (41), upravo je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, gde se brani ćutanjem.

Prema saznanjima iz više izvora, na saslušanju je osumnjičeni za zločin, od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, angažovao advokata. Određen mu je pritvor do 30 dana. Krivično delo se u ovom trenutku kvafilikuje „teško ubistvo na podmukao način“.

Misaković, poreklom iz sela Kukljin je dobar deo života proveo po zatvorima zbog više krivičnih dela. Kobne večeri, i on je bio u lokalu gde i Ivanovo društvo, pab u Kosovskoj ulici u širen centru grada.

  • Društvo u kome je bio Ivan je pozvalo tog osumnjičenog da priđe rečima „dođi s nama da popiješ piće, ma pusti muziku“, u najboljoj nameri da smiri celu situaciju. Na žalost, ovaj je uzeo nož, prošao pored dvojice Ivanovih prijatelja i Ivanu direktno zario nož u vrat. I onda se dao u bekstvo – predočeno je iz više izvora.

Kako saznaju mediji, sa okrvavljenim nožem otišao je niže ka staroj pijaci u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju

Očekuje se da sutra na sahrani bude više stotina ljudi, jer je Krtolica bio svima omiljen u društvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter