Izvor: kurir.rs
06.10.2023 u 14:21
0

MEŠTANI U ŠOKU! Telo zaliveno betonom nađeno u bunaru u Kosjeriću

Dan nakon što je u prigradskom naselju Ševrljuge u Kosjeriću, udaljenom samo nekoliko kilometara od centra, u bunaru pronađeno telo zaliveno krečom i betonom, stanovnici ove opštine su i dalje u neverici.

Telo je pronađeno sasvim slučajno, dok je vlasnik imanja čistio svoj bunar,  a on je i obavestio nadležne organe.

Prema nezvaničnim informacijama, taj bunar je čišćen prošle godine tako da je u poslednjih 12 meseci neko u njega ubacio telo muške osobe.

– Niko ne zna tačno o čemu se radi. Kroz grad danas kruže razna nagađanja i priče. Pojedini meštani iz tog naselja rekli su kako su pre nekih pet, šest meseci primetili crne džipove u svom mestu, puštali su dron, za koje su tada pomislili da su lovci. To je jedino neobično što su primetili u prethodnom periodu – kaže za RINU stanovnik Kosjerića.

Za sada se pretpostavlja da pronađeno telo muške osobe ne pripada nikom iz Kosjerića, jer sva nestala lica iz ove opštine su i pronađena.

– Ovo je malo mesto i sve se zna. Nema kod nas nikog ko se vodi kao nestao. Ko zna šta se krije iza ovog jezivog pronalaska – dodaju Kosjerci.

Kako je pronađeno telo u fazi raspadanja, nije bilo moguće utvrditi vreme i uzrok smrti, kao ni identitet.

Nadležni preduzimaju sve mere i radnje kako bi rasvetlili ovaj slučaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter