Izvor: Objektiv.rs
15.06.2022 u 13:11
0

ŠOK NA SASLUŠANJU ZORANA MARJANOVIĆA! Jelena je bila živa! Saslušan veštak, evo šta je rekao

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu.

Marjanović je stigao je u Palatu pravde sa advokatima, a nešto kasnije im se pridružio i advokat Zarić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Veštak Dušan Keckarević saslušan je i naveo da na odeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima. Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe. Veštak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odeće Jelene i Zorana koja je veštačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tela na mestu zločina i sa obdukcije. Zoran je sve vreme pratio monitor, a kada je sudija pomenula telo videlo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Najavljene su završne reči pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo nesrećne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U ŠAPCU: Telo mladića nađeno u Savi

Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter