Izvor: telegraf.rs
25.05.2022 u 12:53
0

SRBIN (21) POVREĐEN U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U NEMAČKOJ: Jak udar vetra izazvao prevrtanje kamiona, drugi vozači izvukli kamiondžiju iz prikolice!

Uzrok saobraćajne nezgode su jaki udari bočnog vetra, koji je odgurnuo prikolicu, tako da se tegljač teretnog vozila udario direktno u nasip kraj puta, usled čega je došlo do prevrtanja vozila.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak uveče u Nemačkoj, kada su zbog jakih vetrova prevrnuo kamion kojim, je, kako prenosi Nova, upravljao državljanin Srbije (21).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OPLJAČKANA MEDICINSKA SESTRA U POŽAREVCU: Pacijentkinja ukrala novčanik i pobegla, deo novca potrošila!

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 21.10 na auto-putu 7, između isključenja Homberg/Efez i Malsfeld, a vozač je zadobio teške telesne povrede.

Kako je saopštila potparolka policije u Kaselu, uzrok saobraćajne nezgode su jaki udari bočnog vetra, koji je odgurnuo prikolicu, tako da se tegljač teretnog vozila udario direktno u nasip kraj puta, usled čega je došlo do prevrtanja vozila.

Teretnjak je blokirao tri kolovozne trake, a na lice mesta su odmah pristigle hitne službe. U međuvremenu, drugi vozači su kamiondžiju izvukli iz prikolice.

Vatrogascna jedinica Homberg stigla je sa 25 ljudi i sedam vozila.

Veliki problem nastao je usled prolivanja goriva – oko 450 litra dizela se prosulo po ulici, kao i sredstva za čišćenje koje je kamion prevozio.

Iz predostrožnosti, ali i dok se ne raščisti lice mesta, put je bio zatvoren za sve druge učesnike u saobraćaju, zbog čega su neki od njih satima bili zarobljeni u koloni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter