Izvor: Kurir.rs
27.07.2022 u 12:22
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Muškarac (35) poginuo na licu mesta!

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je u saobraćajnom udesu koji se jutros oko 2 sata dogodio u mestu Gotovac, na putu Kraljevo – Mataruška banja.

DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD AVALE: U sudaru dva automobila povređene tri osobe, mladiću ruka slomljena

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kada je automobil marke „smart“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Mataruške banje prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga udario u zaštitnu ogradu kraj puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tom prilikom, muškarac (35) koji se u vozilu nalazio na mestu suvozača od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Istraga o ovoj nesreći je u toku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter