Izvor: HappyBSC/192.rs
16.07.2022 u 13:59
0

STRAVIČNA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Devojka skočila sa zgrade, preminula na licu mesta!

Kako prenose mediji devojke je danas skočila sa zgrade na Novom Beogradu, u Ulici Jurija Gagarina. Tragedija se dogodila nešto posle 12 časova, a građani koji su prolazili tuda odmah su pritrčali da pomognu.

TRAGEDIJA U BEOGRADU! MLADIĆ SE BACIO SA ZGRADE!

– Čuo se snažan udarac. Videli smo da je pala mlada devojka, krvi je bilo na sve strane. Mladić koji je podizao novac na bankomatu prekoputa odmah je pritrčao i zamolio da devojku bar prekriju peškirima, jer joj se od siline udarca majica podigla skroz na gore – pričaju nam građani koji su se zatekli na licu mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Hitna pomoć je brzo stigla, ali je nažalost samo mogla da konstatuje smrt.

Jedan od komšija stradale devojke, koji je molio da ostane anoniman rekao je da je devojka iz veoma fine porodice i da su njeni dugo živeli u inostranstvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter