Izvor: Kurir.rs/Novosti
16.07.2022 u 14:10
0

PREMINULA MAJKA KOJA JE SA SINOM SKOČILA SA TREĆEG SPRATA: Mirijevo zavijeno u crno, od tragedije ne dolaze k sebi!

M. K. (41) koja je sa sinom (7) 13. maja skočila sa trećeg sprata zgrade u Ulici Grge Jankesa broj 12, danas je preminula u Urgentnom centru.

Podsetimo, majka je kobnog dana oko osam sati ujutru sa sinom u naručju bacila sa terase. Njima je drvo ublažilo pad i krenulo putanju, te su pali na travu, a ne na pločnik.

ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI U MIRIJEVU? Majka sa detetom skočila sa zgrade – oglasilo se i Socijalno

Ona je prevezena u Urgentni centar u svesnom stanju, a imala je vidljive povrede na nozi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dečak je bio na reanimaciji i nakon velikog broja operacija stavljen je u veštačku komu kako ne bi trpeo bolove.

Prema rečima komšija, majka je dete navodno polila kiselinom, a prema nezvaničnim informacijama, dečak je imao višestruke povrede koje su mogle da nastanu pre pada.

Na mestu incidenta pojavio su suprug i otac koji je tada rekao da je njegova žena zdrava i da mu nije jasno zašto se to dogodilo.

– Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju – rekao nam je tada suprug žene koja se sa detetom bacila sa stambene zgrade.

Supružnici su bili u fazi razvoda i nisu živeli zajedno.

– Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati – rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Žena, osim sina, ima i ćerku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter