Izvor: TELEGRAF
26.12.2023 u 09:01
1

STRAVIČNA TUČA U CENTRU BEOGRADA: Mladići tvrde da ih je pretuklo obezbeđenje, jednom od mladića polomljena jagodična kost

U Urgentni centar noćas oko 2 sata primljena su trojica mladića koji tvrde da su pretučeni u klubu u centru Beograda, .

O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo.

MEDIJI PRENOSE: Progovorila kućna pomoćnica Srbina koji je opljačkao Tamaru Eklston

Prema našim informacijama, mladići su policiji rekli da su došli u sukob sa muškarcima koji su ih tukli rukama i nogama.

U Urgentni centar primljen je mladić sa povredama na licu. Njemu je u tuči polomljen nos i jagodične kosti. Objasnio je da je bio na privatnoj proslavi, da se „sporečkao“ sa obezbeđenjem koje ga je i pretuklo. Policija proverava njegove navode- kaže naš izvor.

U Urgentni centar primljeni su i L.T. (20) i A.K. (19).

Pretučeni su ispričali da su bili gosti na jednoj privatnoj proslavi.

Istraga je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STRAVIČNA TUČA U CENTRU BEOGRADA: Mladići tvrde da ih je pretuklo obezbeđenje, jednom od mladića polomljena jagodična kost”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter