Izvor: Novosti
30.11.2021 u 09:09
0

SUKOB U SEVERNOJ MITROVICI: Tri osobe povređene u tuči

Tri lica su povređena u tuči koja je sinoć posle 22.00 sata izbila ispred jednog kafića u Vardarskoj ulici u severnoj Mitrovici.

Kako je medijima saopštio Bratislav Radović, portparol policije za region sever , A.S. (1994)i N.M. (1995) zadobili su povrede iz vatrenog oružja dok je P.L. (1998) dobio povrede u samoj tuči.

– Lice A.S. Zadobilo je povredu u predelu noge i zbrinut je na hirurškom odeljenju gde je u stabilnom stanju.N.M. Je zadobio prostrelnu ranu u predelu stopala i nalazi se na odeljenju intenzivne nege dok je treće lice zadobilo povrede u tuči i nalazi se na odeljenju ortopedije – istakao je Radović za medije. On je dodao da će istraga utvrditi motiv ove tuče i dodao da je u njoj učestvovalo više lice pri čemu je jedna osoba imala 1,79 promila alkohola u krvi. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter