Izvor: Kurir.rs
26.11.2023 u 13:50
0

OBRT U SLUČAJU UBISTVA U NOVOM SADU: Sultan iz Bosne imao saučesnika u zločinu?

Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je u Novom Sadu ubio Milana Tucakova (54), vlasnika pečenjare, imao je, kako se sumnja, saučesnika u zločinu.

DRUŽE MOJ, KAKVA APSURDNA TRAGEDIJA: Prijatelji se opraštaju od ubijenog vlasnika pečenjare iz Novog Sada

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnika, policija traga za još jednim muškarcem, koji je, kako se sumnja, kobne noći bio u iznajmljenom stanu Tucakova zajedno sa Sultanom G. Policija je od pronalaska leša tragala za osobom koja je bila sa žrtvom i uhapšenim kobnog dana, ali sada je došlo do obrta.

– Za tom trećom osobom se tragalo od samog početka, ali najpre se sumnjalo da je on samo prisustvovao zločinu, odnosno da je očevidac i ključni svedok. Međutim, istraga je pokazala da je osoba za kojom se traga zapravo saučesnik u zločinu – objašnjava izvor.

Podsetimo, sumnja se da je Tucakov nasmrt izboden u svom iznajmljenom stanu u Novom Sadu 22. novembra, a Sultan G. je uhapšen dva dana kasnije u parku u centru Beograda.

– Sultan G. je tri nedelje pre zločina došao u Novi Sad. Utvrđuje se kako je upoznao Tucakova, kao i zbog čega je došao kod njega u stan – kaže izvor.

Osumnjičeni Sultan G. je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Nakon toga mu je sudija za predhodni postupak novosadskog Višeg suda, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, odredio pritvor do 30 dana.

Podsetimo, da je Tucakov ubijen otkriveno je u četvrtak popodne kada je njegov rođak alarmirao policiju zabrinut jer mu se MIlan već drugi dan ne javlja na telefon.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter