Izvor: Kurir.rs
25.11.2023 u 12:44
0

DRUŽE MOJ, KAKVA APSURDNA TRAGEDIJA: Prijatelji se opraštaju od ubijenog vlasnika pečenjare iz Novog Sada

Od Milana Tucakova (54), vlasnika pečenjare iz Novog Sada, koji je prekjuče ubijen u svom iznajmljenom stanu u tom gradu, opraštaju se prijatelji i rođaci.

VLASNIK PEČENJARE SE OGLASIO NA FEJSU SAMO DAN PRE UBISTVA: Poručio OVO prijatelju, a pre 4 godine bio u KOMI zbog motora

– Druže moj… nije trebalo, nije nikako smelo ovako da se završi. Još ne želim i ne mogu da verujem… kakva užasna i apsurdna tragedija – napisao je jedan Milanov prijatelj uz eotikone slomljenog srca.

– Čitam vesti i ne mogu da verujem, strašno, ajooj – glasi drugi komentar.

Podsetimo, zbog sumnje da je nožem ubio Tucakova uhapšen je Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine. Zločin je otkriven u četvrtak popodne, kada je policija na poziv njegovog rođaka otišla u stan.

– Rođaku je bilo čudno što mu se MIlan ne javlja na telefon već drugi dan zaredom, što se ranije nije nikada dešavalo. Rođak je posumnjao da se nešto loše desilo i alarmirao je policiju. Službenici su u stanu zatekli telo Tucakova sa više ubodnih rana po telu – podseća naš izvor.

Osumnjičeni za zločin je u vreme pronalaska tela bio napustio Novi Sad.

– Državljanin Bosne je pobegao iz grada, ali ga je policija brzom i efikasnom akcijom pronašla i uhapsila u Beogradu u jednom parku u centru grada. Još uvek nije sa sigurnošću utvrđeno odakle se žrtva i osumnjičeni poznaju, kao i zbog čega je Sultan G. kobnog dana bio kod Tucakova u stanu – kaže naš sagovornik.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter