Izvor: kurir.rs
25.11.2023 u 12:48
0

PRITISNUO POGREŠNO DUGME: Ubio ga lift dok ga je popravljao

Radnik B.V. (57) stradao je jutros kada je pokušao da popravi lift u zgradi u Beogradu u ulici Bulevar Vojvode Mišića.

Policija i Hitna pomoć izašle su na lice mesta kada je prijavljeno da je jedna osoba zaglavljena između 5. i 6. sprata zgrade, a u pitanju je radnik koji je pokušao da otkloni kvar na liftu.

Nažalost, ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt.

STRAVIČNA SCENA U BEOGRADU: Čoveka priklještio lift, Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt

– U pitanju je čovek koji je radio na otklanjanju kvara, ali koban je bio pokušaj da spusti sajle na liftu – kaže izvor Kurira i objašnjava:

– On je ušao u neispravan lift i, kako smo čuli od radnika, pokušao da ga spusti niže kako bi došao do kvara i hteo da spusti sajle, ali nije uspeo. Stradao je dok je pokušavao da pomogne. Čuli smo da je, valjda, pritisnuo pogrešno neko dugme ili prekidač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter