Izvor:
13.10.2016 u 13:45
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U šest saobraćajnih nezgoda povređeno sedam osoba, mladić izboden u Resniku

Sedam osoba je povređeno u šest saobraćajnih udesa protekle noći u Beogradu, a Hitna pomoć je intervenisala 132 puta.

Protekla noć je bila izuzetno teška za srčane bolesnike i Hitna pomoć je intervenisala 132 puta od kojih 21 na javnom mestu, uključujući i u šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno sedam ljudirekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Pomoć je ukazana i u jednom slučaju ranjavanja nožem u Resniku a reč je o mladiću od oko 27 godina koji je zadobio plitke ubodne povrede nožem.

U 19.14 u saobraćajnoj nesreći u ulici Neznanog junaka povređena je devojka od 23 godine, pešak i prevezena je na VMA.

Dvadesetak minuta kasnije, ženska osoba, takođe od 23 godine, povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zaplanjskoj kod broja 64 i prevezna je na VMA.

Odmah iza toga u 19.49 sati dve ženske osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći kod Franša. Reč je o devojci od 23 godine i ženskoj osobi od 48 godina koje su sa istegnućem vata prevezene na VMA.

U nezgodi na kružnom toku kod opštine Novi Beograd u 20.09 sati povređena je muška osoba od 31 godine koja je zadobila lakšu povredu grudnog koša i zbrinuta je na licu mesa.

Sedamnaest minuta iza ponoći u saobraćajnoj nesreći u Gospodara Vučića povređena je muška osoba od oko 36 godina i prevezena na VMA.

U nesreći koja se dogodila u 02.57 na autoputu ka Šidu, pet kliometara posle Dobanovaca, muška osoba je zadobila teške traume i prevezena je na VMA sa povredama glave i potresom mozga.

Hitna pomoć je tokom noći primila mnogo poziva, a pomoć su tražili hronični i to pre svega srčani bolesnici, kod kojih je bilo i akutnih stanja, što ima veze sa niskom temperaturom i kišom odnosno povećanom vlažnošću.

Noć je bila teška i za astmatičare rekla je Macura.

I jučerašnji dan je bio težak, Hitna pomoć je intervenisala čak 172 puta od kojih 56 na javnom mestu, ukljucujući u 12 saobraćajnih nesreća, kazala je Nada Macura.

Blic.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter