Izvor: Alo
01.06.2020 u 17:16
0

TIJANA AJFON PROGOVORILA: Pala na poligrafu pa iznela sve detalje o prostituciji i političarima!

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je prošle srede u okolini Bijeljine, a osumnjičena je za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Kao što je slučaj i sa mnogim drugim starletama i rijaliti zvezdama, oko Tijane su u prošlosti kružile razne kontraverze, a u javnosti već godinama kruže priče o njenoj umešanosti u elitnu prostituciju. Ipak, jednu od najjezivijih priča o njenom životu ispričala je sama Tijana, i to u vili „Parova“, učestvujući na poligrafskom ispitivanju u okviru jedne od sezona ovog popularnog rijalitija.

Tijana je tada dobila pitanje „Da li je ikada abortirala?“, a nakon što je dala odgovor, usledila je potresna ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Tijana je rekla „Ne“ što je poligraf označio kao laž, ali je ovo pitanje bilo samo uvertira u njenu priču. Starleta je tada priznala da je imala spontani pobačaj, i to sa dečkom kog ne pamti po dobrome, i kome nije želela ni ime da spomene.

OVO MORATE ZNATI

OVO SU TAJNE VIP PROSTITUCIJE Saznajte koliko šok cifru koju uzmaju za noć (POSLE RUČKA, 15.30)

NOVI SKANDAL TRESE SRBIJU! Bivša učesnica GLAVNI AKTER: Nudi SE*SUALNE USLUGE…?! (FOTO)

ISPROZIVALA JE ZA SVE PARE! „Koliko BOLESTAN u GLAVI možeš biti da PRUŽAŠ usluge MASNIM matorcima!“ (FOTO)

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE „MERJEM“: Ja sam vaš Balkanac

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

– On ne zaslužuje ni prvo slovo imena da mu spomenem – rekla je Tijana i opisala njihovu vezu:

– Kada je shvatio da imam para, samo me je iskorišćavao. A kada je jesnom shvatio da sam ga slagala i nisam bila u stanu iako sam mu rekla da sam tamo, napravio mi je haos. Uhvatio me za vrat i davio, govorio je da sam kurva jer je hteo da me ponizi – priznala je Tijana.

Nakon nekog vremena, Tijana je primetila krvarenje i otišla kod ginekologa, koji joj je rekao da je imala spontani pobačaj.

– Kada sam ga posle nekog vremena videla, rekla sam mu da sam bila u drugom stanju, a on je rekao: „Nisi bila sa mnom!“ To me je naročito pogodilo – priznala je Tijana, napomenuvši da je ovo bilo veoma teško iskustvo za nju, i da je priču otkrila samo nekolicini ljudi.

Celu njenu ispovest možete poslušati u videu:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter