Izvor:
03.09.2018 u 08:11
0

TRAGEDIJA U CENTRU BEOGRADA: Žena se bacila sa zgrade pred roditeljima!

Žena T.T. (40) skočila je jutros sa zgrade u ulici Majke Jevrosime oko 8:30 časova a Hitna pomoć je nakon dolaska mogla samo da konstatuje smrt.

Uzrok svemu ne zna, na licu mesta su bili otac i majku nastradale devojke koji su bili u nervnom rastrojstvu.

T.T. je živela na sedmom spratu zgrade sa mlađim bratom a roditelji su ih posećivali svakodnevno. Roditelji sada žive u vikendici, a nekada su u ulici Majke Jevrosime držali prodavnicu u kojoj je ćerka radila.

Jedan od komšija kaže da se T.T. pre izvesnog vremena povukla u sebe pa se pretpostavlja da je uzrok tragedije neke vrsta depresije, dok drugi komšija koji je video telo, kaže da je nesreća žena bila u pidžami i modra, ali krvi nije bilo.

Roditelji su trenutno u policijskoj stanici gde daju izjavu, a nakon istrage znaće se tačan uzrok smrti, kao i da li je žena skočila sa prozora ili sa krova osmospratnice. Inače u jednom trenutku, došla su i pogrebna kola, a majka, koja je bila u neverici, zakukala je na sav glas: "Dete moje, otvori oči".

U blizini nesrećnog događaja prolazile su i komšije koje su zatečene čitavom situacijom i u šoku.

Daljom istragom utvrdiće se zašto je devojka skočila sa visine veće od 20 metara.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter