Izvor:
02.07.2018 u 10:35
0

TRAGEDIJA U USTANOVI ZA DECU I MLADE: Mladić se ugušio plastičnom kesom?

Mladić (23) preminuo je u subotu poslepodne u Ustanovi za decu i mlade "Sremčica" navodno nakon gušenja.

Beživotno telo korisnika ove ustanove pronašli su njegovi vaspitači a Hitna pomoć je nakon konstatacije smrti odnela telo na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti, objasnila nam je Gordana Ković, direktorka Ustanove za decu i mlade "Sremčica".

Mladić je imao tešku retardaciju, sa određenim sindromima i dijagnozama. Uzrok smrti je i dalje nepoznat, a mi kao ustanova i dalje od Instituta nismo dobili nikakvu potvrdu – rekla nam je direktorka.

Pojedini mediji objavili su da se mladić ugušio sam plastičnom kesom koju je progutao, ali direktorka nam nije potvrdila te navode.

Zaista ne bih to komentarisala dok potvrda sa Instituta ne stigne. Mi sada možemo samo da nagađamo – dodala je ona.

Iz MUP-a su potvrdili da je do nesreće došlo, ali i oni čekaju rezultate Instituta kako bi saznali šta je uzrok smrti.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter