Izvor: Kurir.rs
03.07.2023 u 11:52
0

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA ŽENOM IZ BUKOVCA KOD SOMBORA: Pronađeno telo nestale žene (50), evo na šta se SUMNJA

Telo I.B. (50), iz naselja Bukovac nadomak Sombora, koja je poslednji put viđena u subotu, pronađeno je juče popodne na potezu uz industrijske objekte nizvodno od mosta na Staparskom putu.

PRONAĐEN JOŠ JEDAN LEŠ: Beživotno telo muškarca nađeno u Novom Sadu

Njeni prijatelji su odmah u subotu počeli na društvenim mrežama da objavljuju fotografiju nestale žene uz apel za pomoć da se jave građani koji znaju nešto o njenom nestanku ali i oni koji imaju čamac da pomognu u potrazi.

Prijatelji I.B. od sinoć se opraštaju od nje i izjavljuju saučešće porodici, a kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da da je žena upala u vodu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter