Izvor: Alo
05.12.2023 u 12:13
0

TRAŽIO CIGARETU PA MU ZABIO NOŽ U GRUDI: Jezivi detalji napada u Knez Mihailovoj

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Mladić Aleksa V. (25) od nedelje se nalazi u Urgentnom centru nakon što ga je u Knez Mihailovoj ulici izbo nepoznati muškarac.

Napad se dogodio u nedelju sat vremena nakon ponoći. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Mladić je primljen sa ubodnom ranom u grudnom košu, a sečivo je oštetilo njegovu plućnu maramicu.

– Aleksa se šetao Knez Mihailovom ulicom kada mu je prišla grupa mladića. Jedan od njih mu je tražio cigaretu. On je rekao da „nema i da nastave dalje“. U jednom trenutku mladić iz grupe se vratio, izvadio nož i zario mu u grudi. Mislim da se ne znaju od ranije i da ga je tu noć prvi put video – tokom istrage rekao je svedok napada.

Policija je raspisala potragu za napadačem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter