Izvor: happybsc
09.10.2023 u 17:39
0

TRGOVALI MARIHUANOM: Istraga protiv osam osoba zbog trgovine, akciji akciji zaplenjeno 782kg narkotika

U akciji akciji zaplenjeno 782kg

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osam osoba zbog trgovine drogom i posle saslušanja sedmorice osumnjičenih koji su dostupni nadležnim organima Srbije, predložilo sudiji za prethodni postupak odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da im se odredi pritvor.

Naredba o sprovođenju istrage doneta je protiv M. S, P. S, Z. J, M. M, M. M, S. N, S. Đ. i M. S. Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem.

Ta organizovana kriminalna grupa je od 12. februara do 16. marta 2020. na teritoriji Albanije i Srbije kupovala, prenosila i posredovala u kupovini i prodaji marihuane.

Samo u jednoj od zaplena – 2. marta 2020, pronađena su i oduzeta 782 kilograma marihuane na graničnom prelazu Vatin.

U toku predistražnog postupka prikupljeni su dokazi koji se odnose na korišćenje Skaj aplikacije putem međunarodne pravne pomoći, navelo je Tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter