Izvor:
09.10.2023 u 16:57
0

BIZARNO! Platila švaleru da joj ubije muža, pa kukala da je trpela nasilje?!

 

Slađana Paunović (28) iz Klokočevca kod Majdanpeka, koja je uhapšena zbog sumnje da je u avgustu angažovala ljubavnika i njegovog maloletnog rođaka da joj ubiju muža Dejana (33), negirala je zločin na saslušanju kod tužioca.

Čak je i kukala da ju je Dejan, s kojim ima četvoro male dece, tukao i zlostavljao u braku?!

PONOVO HAPŠENJE: Srbin odveden na saslušanje u Južnu Mitrovicu

Kako smo saznali od izvora iz istrage, u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu su, pored Slađane, saslušani i njen ljubavnik Srećko M. (25) i njegov rođak M. P. (17), ali njih dvojica su, za razliku od nje, priznali zločin i do detalja opisali kako su početkom avgusta nasmrt pretukli nesrećnog Dejana i zapalili ga.

– Svo troje uhapšenih terete se za teško ubistvo. Slađana je negirala umešanost u zločin i tvrdila je da ju je muž Dejan fizički zlostavljao i tukao nju i decu, što će dalje biti predmet provere. Srećko M. i maloletni M. P. su priznali krivična dela. Za četvrtak, 12. oktobar, zakazana je ekshumacija tela ubujenog  Dejana, s bzirom na to da nakon ubistva, na zahtev supruge, nije urađena obdukcija – kazala nam je Ksenija Branković, glavni tužilac u Negotinu.

Inače, pre dva meseca, kad je Dejanovo telo nađeno u izgoreloj „ladi nivi“ u šumi pored pešačkog mosta, niko nije ni slutio da je ubijen. Mislilo se da je sleteo sa šumskog puta u jarak i da je stradao u zapaljenom džipu. Istrage nije bilo, a javnost je bil potresena tužnom sudbinom njegove udovice Slađane, koja je ostala sama sa četvoro dece, pa su humani ljudi skupili čak 3,5 miliona dinara da joj se kupi kuća u Donjem Milanovcu.

Na dan kad je trebalo da se potpišu ugovori za kuću, krajem prošle sedmice usledio je šok! Slađana je uhapšena zbog sumnje da je ljubavniku Srećku i njegovom rođaku dala 100 evra i 5.000 dinara da joj ubiju muža. Oni su ga sačekali na šumskom putu, u povratku sa posla, pa su ga motkama nasmrt pretukli, stavili ga u „ladu“ koju su polili benzinom i zapalili i gurnuli u jarak. 

Za zločin se saznalo tek pošto se maloletni Srećkov rođak pijan požalio jednom prijatelju da je ubio

Dejana za male pare i da Slađana neće da mu isplati još novca. Taj prijatelj je to ispričao Dejanovom bratu Zlatku, a ovaj je pozvao policiju. Svo troje uhapšenih su pali na poligrafu, pa su Srećko i njegov rođak priznalli zločin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter