Izvor: Blic.rs
24.08.2023 u 09:38
1

TUKAO ŽENU 27 DANA I DAVIO JE KABLOM: Nastavlja se suđenje hirurgu sa VMA

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu, danas se saslušavanjem supruge Nikole O. nastavlja njegovo suđenje povodom optužbi za nasilje u porodici. Hirurg se sumnjiči da je pretukao suprugu nanevši joj teške telesne povrede. Osim toga, Nikola se tereti i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Kako prenose mediji, ispred suda su se okupili prijatelji Nikole, verovatno kako bi mu pružili podršku. On je u pratnji jednog policajca ušao u sud, pozdravljajući osmehom okupljene prijatelje.

Na prethodnom ročištu izneo odbranu

Nikola je na nedavno održanom pretresu izneo svoju odbranu. On je ispričao detaljno sve što se dogodilo između njegove supruge i njega, priznao delo i izjavio da se kaje.

Njegova odbrana zatražila je da Sud razmotri Nikolin zahtev o tome da sklopi sa nadležnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i adekvatno ga kazni.

Takođe, zatraženo je i njegovo puštanje iz pritvora ili zamena za drugu, blažu meru, s obzirom na to da se on nalazi iza rešetaka od trenutka hapšenja u februaru mesecu.

IZ SVE SNAGE JE UDARA GLAVOM O GLAVU: Stravičan snimak nasilja nasred ulice u Laćarku?!

Tukao je 27 dana

Kako smo ranije pisali, žena je nakon prijave nasilja izjavila da zlostavljanje traje 27 dana i da g je jedva preživela.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TUKAO ŽENU 27 DANA I DAVIO JE KABLOM: Nastavlja se suđenje hirurgu sa VMA”

  1. KAKAV SPORAZUM, BRE? U LAZU HITNO. KO GARANTUJE DA I NEKU SLEDEĆU NESREĆNICI NEĆE „OBASIPATI“ TAKVIM NEŽNOSTIMA?
    NAŠ ZAKON JE KATASTROFA. VIŠE PRAVA IMAJU ŽIVOTINJE NEGO NAŠE ŽENE, MAJKE, SESTRE. VEĆ JE 20 ŽENA STRADALO OD LUDAKA, MANIJAKA. TAKVE U USTANOVU, BEZ SUĐENJA

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter