Izvor: kurir
14.04.2022 u 14:34
0

TUŽILAŠTVO NAREDILO HITNU EKSHUMACIJU TELA MUAMERA ZUKORLIĆA: Provera se tvrdnja porodice da je muftija OTROVAN

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je ekshumaciju tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića u sklopu istrage o utvrđivanju uzroka njegove smrti, saznaje radio Sto plus.

Tužilaštvo je u ponedeljak zadužilo predmet i postupa po krivičnoj prijavi koju je Republičkom javnom tužilaštvu podneo Usame Zukorlić, sin pokojnog muftije i idera SPP.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Usame Zukorlić je RJT tada predao i laboratorijske nalaze koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac nije umro prirodnom smrću već da je otrovan.

– U sklopu istrage uzeta je izjava od Usame Zukorlića, a potom i dat nalog da se izvrši ekshumacija tela pokojnog Muamera Zukorlića, sa čim se porodica saglasila. Tačan dan ekshumacije još nije poznat, ali će biti vrlo brzo – rekao je za radio 100 plus izvor u Tužilaštvu.

EKSHUMACIJU I OBDUKCIJU MUFTIJINOG TELA PRATIĆE PORODIČNI ADVOKAT: Elma Elfić Zukorlić se ponovo oglasila nakon tvrdnji da je muftija otrovan

Usame Zukorlić, koji je nasledio oca na čelu partije, u obraćanju javnosti rekao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je Muamer Zukorlić otrovan teškim metalima, a druga da je otrovan hranom.

Nekadašnji muftija preminuo je iznenada 6. novembra u 51. godini. Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter