Izvor: kurir
14.04.2022 u 13:34
0

PAO I ADVOKAT DARKA ŠARIĆA! Nakon pretresa kancelarije uhapšen Dejan Lazarević

U velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, a u kojoj je jutros uhapšen Darko Šarić, kao njegov advokat Dejan Lazarević, uhapšeno je i nekoliko policajaca među kojima su Danilo Stojanović i Milutin Radovanović! Stojanović i Radovanović, podsetimo, nedavno su hapšeni zbog sumnje da su pretukli kolegu Milana V. inače načelnika u Interpolu. Svi uhapšeni, biće privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. 

Stojanović je, podsetimo, svojevremeno bio načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove UKP, nakon čega je privremeno bio premešten za glavnog koordinatora u Jedinicu za zaštitu ličnosti i objekata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Velikom međunarodnom akcijom hapšenja, koja se istovremeno odvija u više zemalja Evrope, zemljama regiona ali i sveta, odnosno u Ekvadoru, rukovodi Europol. U Srbiji su u akciju uključeni Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije i Tužilaštvo za organizovani krimina. U tužilaštvo će tokom sutrašnjeg dana najverovatnije biti privedeni osumnjičeni, koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, koju je kako se navodi u naredbi, organizovao Darko Šarić – kaže izvor za medije. 

On navodi da se i dalje razmenjuju dokazi i informacije putem Europola koji nadgleda i rukovodi akcijom.

– Među uhapšenima je i Uroš Mišić, ali i još nekoliko osoba koje su ranije već bile osuđivane. Pretresi na više lokacija su i dalje u toku – dodaje naš sagovornik.

Prikupljanje dokaza, kako navodi, trajalo je mesecima. Policijski službenici kojima su stavljene lisice navodno su, kako se sumnja, odavno na platnom spisku Darka Šarića.

– Sumnja se da su za Šarića obavljali razne „usluge“, i tako činili zloupotrebe položaja ali i krivično delo trgovina uticajem, tako što su uticali da drugi policijski službenici, tužioci ali i sudije za prethodni postupak donose odluke koje inače ne bi trebalo da donesu po zakonu – otkriva sagovornik iz istrage.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter