Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 11:01
0

U prethodna tri dana zaplenjeno skoro 80 KILOGRAMA NARKOTIKA!

U protekla tri dana pripadnici MUP-a , Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Policijske uprave za Grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu zaplenili su gotovo 80 kilograma narkotika na teritoriji glavnog grada i uhapsili 7 osumnjičenih.

Akcije hapšenja osumnjičenih i zaplene narkotika realizovane su u dobroj koordinaciji pripadnika MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje posebno pohvaljuje efikasan i posvećen rad policijskih službenikana u suzbijanju krijumčarenja i preprodaje svih vrsta opojnih droga, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UHAPŠEN ZBOG IZNUDE Pripadnici MUP-a uhapsili su R.O. (1979) u Beogradu zbog sumnje da je uz pretnje telefonom zahtevao 1000 evra!

Tužilaštvo u saopštenju podseća da je u Mladenovcu 31. maja zaplenjeno oko 50 kilograma marihuane prilikom primopredaje i uhapšena su dva muškarca, a 1. juna kod naplatne rampe u Vrčinu presretnut je muškarac koji je prevozio 20 kilograma heroina.

U toku jučerašnjeg dana pripadnici UKP-a uhapsili su četiri člana kriminalne grupe u čijim je vozilima pronađeno oko 8 kilograma marihuane.

Zajedno sa MUP-om Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće posvećen rad na suzbijanju krijumčarenja i preprodaje opojnih droga, kao i procesuiranju izvršilaca ovih krivičnih dela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter