Izvor:
23.08.2016 u 14:54
0

U SEVERNOJ MITROVICI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO: Mladić (20) izvršio samoubistvo?

Kosovska policija saopštila je danas da je u jednom stanu u severnom delu Kosovske Mitrovice pronađeno bežzivotno telo mladića srpske nacionalnosti i da je istragom utvrđeno da se radi o samoubistvu.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da na telu stradalog B.N. (20) nema tragova nasilja i da je nadležni tužilac slučaj okarakterisao kao samoubistvo.

– Policiji je je sinoć u 18:35 časova informisana da postoji sumnja da se u jednom stanu nalazi osoba koja je nažalost preminula. Policija, vatrogasci i forenzičari su izašli na lice mesta i utvrdili da se u stanu nalazi beživotno telo mladića – rekao je Bojić.

Nakon uviđaja utvrđeno je da na telu nema tragova nasilja i telo je preuzela porodica a nadležni tužilac je slučaj okarakterisao kao samoubistvo, dodao je Bojić.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter