Izvor:
11.04.2024 u 08:48
0

U ZLOTU NEMA NJEGOVIH UMRLICA: Osumnjičen da je sakrio Dankino telo, danas će biti SAHRANJEN

Danas će biti sahranjen Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Negova sahrana biće obavljena na groblju u selu Zlot.

Dalibor je, kao i njihov otac Radoslav, uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

On je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, zasad, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage.

U selu Zlot, odakle je Dalibor, nema nijedne njegove umrlice, a prilaz groblju još juče je blokirala policija, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili. Ista situacija biće i danas – niko neće moći da priđe groblju dok Dejan ne bude sahranjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter