Izvor: informer
29.03.2022 u 10:17
0

Ubica iz Zaječara BIO VOJNO LICE? Usmrtio komšinicu i policajca, pa presudio sebi

Dušan Z. koji je sinoć počinio dvostruko ubistvo a potom se ubio bio je, navodno vojno lice u penziji

Sve se dogodilo u Ulici 7. septembra, kada je Dušan Z. pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio komšinicu V. Đ. (68), a zatim je pucao na uniformisane policijske službenike koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi čuli pucnji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dušan Z. je ispalio dva projektila, pogodivši policajca Ivana Đ. (28) koji je od zadobijenih povreda preminuo u ZC Zaječar.

Kako je saopštio MUP, napadač se nakon što je pucao, zabarikadirao na tavanskim prostorijama, da bi nakon izvesnog vremena u njima počinio samoubistvo.

Na mestu događaja, pored pripadnika Policijske uprave u Zaječaru, bili su angažovani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i v. d. direktora policije Dragan Vasiljević nalazili su se sve vreme na mestu događaja.

Inače, kako nezvanično saznaju mediji otac ubijenog policajca, je takođe još uvek aktivan u službi.

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter