Izvor: TANJUG
14.02.2024 u 07:38
0

UBISTVO PEVAČICE: Danas počinje ponovljeno suđenja Zoranu Marjanoviću

Nakon šest meseci od stravičnog ubistva njene unuke, baka je smogla snage i ispričala do sada nepoznate detalje tragedije u Gradačcu

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

Po završetku pripremnog ročišta koje je zatvoreno za javnost, sudija će zakazati glavni pretres (suđenje) kojem će javnost moći da prisustvuje.
Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina.

ZA 13 DANA NA PODRUČJU VRANJA PREKO 100 POŽARA: Zaprećene kazne i do 300.000 dinara

Apelacioni sud je 3.okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.  Marjanović je od početka suđenja tvrdio da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. On se od 12. juna 2018. branio sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.  Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter