Izvor: Kurir
17.10.2023 u 15:36
0

UBISTVO SRBINA U SIDNEJU POVEZANO S ORGANIZOVANIM KRIMINALOM: Majka i sestra očajne posle zločina u kom je Dejan pretučen i upucan

Ubistvo Dejana Radulovića (29), zvanog Deni Srbin, koje se dogodilo 29. jula oko 15.40 sati po lokalnom vremenu u elitnom delu Sidneja, povezano je sa organizovanim kriminalom, prenosi sumnje istražitelja "Skynews".

Podsetimo, australijska policija uhapsila je u utorak Maseija T. (19) zbog sumnje da je povezan sa zločinom, a ovaj portal navodi da je ranije u septembru uhapšen još jedan osumnjičeni star 30 godina.

– Tinejdžer je uhapšen zbog ubistva čoveka povezanog sa organizovanim kriminalom u Sidneju ranije ove godine – prenose mediji.

Australijski mediji navode i da je Radulović brutalno pretučen, izboden nožem a potom upucan, posle svađe sa dvojicom muškaraca. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina i teško povređenog Srbina prebacila u bolnicu, ali mu na žalost nije bilo spasa.

– Istražitelji su ubrzo pronašli beli džip, koji je zapaljen a u njemu je otkriven i pištolj, za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu – preneli su mediji.

Oni navode i da je policija formirala „udarnu grupu“ za rasvetljavanje ovog zločina.

– Početkom septembra 30-godišnji muškarac optužen je za saučesništvo u ubistvu i ometanju istrage teškog krivičnog dela, a drugi uhapšeni Maseij T. bi danas trebalo da bude priveden u sud – navode oni.

Policija je, kako prenose, pozvala sve građane koji imaju informacije i mogu da pomognu istražiteljima, da se jave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter