Izvor: Informer
17.02.2024 u 10:18
0

UBODEN U GRUDI, ALI NIJE HTEO DA ZOVE HITNU POMOĆ: Jezivi detalji ubistva u Šumicima

Mladić koji je noćas ubijen na uglu Ustaničke i ulice Grčića Milenka u beogradskom naselju Šumice napadnut je, kako sazanejmo, dva sata pre nego što je o tome obaveštena Hitna pomoć.

Prema do sada dostupnim informacijama iz istrage napada za koji se prvobitno mislilio da se odigrao oko 4 časa kada je obeveštena policija najverovatnije se odigrao dva sata ranije.

– Operativnim putem je utvrđeno da su dvojica napadača napali dvojicu mladića oko 2 sata, i da je dvadesetsedmogodišnkjak višpe puta uboden u grudi, dok je nejgov drug posečen po nadlaktici. Iako teško povređen izbodeni mladić nije želeo da pozove Hitnu pomoć jer je odranije poznat policiji i želeo je da prikrije ranjavanje – kaže sagovornik Informera blizak istrazi i dodaje:

– Ranjeni je pokušao da sam zaustavi krvarenje, ali u tome nije uspeo, a kada je video da mu je sve lošije odlučio je da pozove lekara, ali nažalost već je bilo kasno.

Podsetimo oko 4 sata Hitna pomoć je pokušala da pomogne mladiću, ali je on nažalost i pored pokušaja reanimacije preminuo, dok je njegov drug transporotvan u Urgentni centar.

Odmah nakon što je policija obaveštena o ubistvu proglašena je akcija Vihor i postvaljene su blokade, a posebno je posvećena pažnja granbičnim prelazima, iako je od napada prošlo dva sata.

Za sada nije poznat motiv napada, ali i ovaj slučaj neodoljivo podseća na nedavno ubistvo Jovana Milovanovića (23) u Borči, koji je izmasakriran nožem kada je došao da se vidi sa mladićem kojem je dugovao novac.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter