Izvor: 24 sedam
17.02.2024 u 09:40
0

JEZIVE SCENE, DECU SU IZNOSILI NA NOSILIMA: Očevici drame u beogradskom klubu posle masovnog trovanja

Prema poslednjim informacijama, 33 dece dovezeno na VMA zbog trovanja alkoholom, a 12 njih je bilo u najtežem stanju alkoholisanosti.

„Scene su bile jezive, decu su iznosili na nosilima. Ceo kraj bio je na nogama, sirene hitne pomoći i policije odzvanjale su centrom grada. Deca su povraćala i ispred kluba. Strašno je to što se dogodilo, naročito u samom centru Beograda“

– Veliki broj dece stajao je ispred kluba, dok su im ekipe Hitne pomoći odvozili drugare na VMA. Koliko znamo, klub se koristi za iznajmljivanje privatnih žurki, navodno je namenjen osobama starijim od 24 godine. Iznenadilo nas je prisustvo toliko maloletnika na toj proslavi, uprkos tim pravilima. Celu noć nismo mogli da spavamo, prvo zbog glasne muzike, a potom i zbog neprestanih sirena Hitne pomoći – pričaju za medije i dalje potreseni sugrađani koji žive u komšiluku kluba.

Kako dodaju, jake policijske snage bile su ispred kluba, a sam uviđaj sigurno je trajao više od sat vremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter