Izvor: RT
02.08.2023 u 11:46
0

(UDARNO) NOVOPAZARAC (28) POGINUO U UKRAJINI: TRAŽI se PORODICA MLADIĆA

Mladić E. Z. (28) iz Novog Pazara nastradao je u Ukrajini, gde je dobrovoljno otišao kako bi, kako pišu lokalni mediji novopazarski mediji, pomagao ranjenicima i civilima.

Vest o njegovoj smrti pojavila se i na fejsbuk grupi „traganje za ljudima tokom rata“, gde se raspitivalo o članovima njegove porodice u Srbiji, prenose mediji.

Zvanične potvrde i dalje nema, a portal „Sandžak danas“ navodi da je u pitanju nastradali mladić Emrah Zornić rođen 1995. godine i da su njegovi porodica i prijatelji u šoku, jer „niko ne zna kako je taj Novopazarac završio u Ukrajini“.

SVETLOST EKSPLOZIJA PRESTIGLA ZORU: MASOVNI UDAR „KAMIKAZA“ PO ODESI I KIJEVU (VIDEO)

Iako okolnosti Emrahovog puta u Ukrajinu još nisu potpuno razjašnjene, odnosno niko ne zna kako se obreo u Ukrajini, naši sagovornici iz ovog grada navode da je Zornić odrastao u naselju Hedžet, u centru grada, a pamte ga kao visokog i krupnog mladića.

Prema njihovim rečima, poznato je da je mladić prethodno radio kao obezbeđenje, i da je viđen u uniformi Vojske Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter