Izvor: Informer
15.12.2023 u 18:39
0

UGROZILI SU ŽIVOTE DECE: Oglasio se MUP povodom hapšenja „bombaša“

Trojici uhapšenih se na tert stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšeni su P. D. (23) iz Odžaka, kao i J. M. (27) i T. Č. (42) iz okoline Zrenjanina zbog sumnje da su u više navrata lažno prijavljivali da su u školama i vrtićima postavljene eksplozivne naprave!

Policijski službenici MUP-a u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom-Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, nastavljaju dalji rad u cilju procesuiranja i drugih lica povezanih sa navedenim pretnjama.

 

U akciji hapšenja učestvovali su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala i Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv terorizma, PU za grad Beograd i PU Zrenjanin. Sa njiima je sarađivalo Više tužilaštvo u Beogradu-Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, u koordinisanoj akciji preko Evrodžasta sa istražnim organima Češke Republike.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter